March 19th - 20th, 2015
San Diego, CA
Medical Device Conclave 2015
Home / Medical Device Conclave Agenda

Agenda

  • Day 1
  • Day 2
Time Mins DAY-1 Sessions
8.00AM - 9.00AM 60 Mins Registration
09.00AM - 9.10AM 10 Mins Introduction - Welcome Speech with an introduction of ComplianceOnline & Conclave
9.10AM - 9.40AM 30 Mins Inspirational Keynote - Growth & Opportunities 2020: Vision 2020 & Beyond

To Know More  »
9.40AM -10.30AM 50 Mins Panel Discussion - Role & Market Evolution of USA

To Know More  »
10.30AM -11.00AM 30 Mins The 21st century FDA - Help or hindrance to innovation

To Know More »
11.00AM -11.20AM 20 Mins Networking Coffee/Tea Break
11.20AM -12.00PM 40 Mins Sponsors Speaking Opportunity
12.00PM -12.40PM 40 Mins Venture Investing - Finding capital today is difficult no matter what the stage of the company. This panel of entrepreneurs and CEOs will share their experiences in the search for capital.

To Know More »
12.40PM - 2.00PM 80 Mins Lunch
Track A is most suitable for Top Level executives from various depts. However attendees of all levels can attend it.   Track B is more suitable for Mid-Level Managers from Compliance, Regulatory, Quality, Project Mgmt & R&D depts. However attendees of all levels can attend it.
Track A - Sessions   Track B - Sessions
2.00PM - 2.40PM 40 Mins   2.00PM - 2:40PM 40 Mins
Mergers & Acquisitions

To Know More »
  Medical Device Recall and Compliant Management

To Know More »
2.40PM - 3.00PM 20 Mins Sponsor Speaking Opportunity   2.40PM - 3.00PM 20 Mins Sponsor Speaking Opportunity
3.00PM - 3.40PM 40 Mins   3.00PM - 3.40 PM 40 Mins
GLOBALIZATION: THE CHALLENGES AND SOLUTIONS

To Know More »
  Significant change in the risk management landscape

To Know More »
3.40PM - 4.00PM 20 Min Networking Coffee Break   3.40PM - 4.00PM 20 Min Networking Coffee Break
4.00PM - 4.40PM 40 Mins   4.00PM - 4:40PM 40 Mins
The Evolution of Portable Medical Devices

To Know More »
  GMP Compliance for Quality Control and Contract Laboratories

To Know More »
4.40PM - 5.20PM 40 Mins   4:40PM - 5:20PM 40 Mins
Debate - Debate - “Yes” or a “No” to Outsourcing

To Know More »
  Be FDA Inspection Ready

To Know More »
5.20PM - 5.30PM 10 Min Closure: Summary
Time Mins DAY-2 Sessions
8.00AM - 8.30AM 30 Mins Registration/Sponsored Breakfast
8.30AM - 9.10AM 40 Mins Keynote - FDA's New Import Program Concerning International Consequences

To Know More »
9.10AM -10.00AM 50 Mins Panel Discussion - Advanced Technology - An Essential Resource

To Know More »
10.00AM -10.40AM 40 Mins The Growing Labeling Concern for Device Manufacturers and Users

To Know More »
10.40AM -11.00AM 20 Mins Networking Coffee/Tea Break
11.00AM -11.30AM 30 Mins Sponsors Speaking Opportunity - 2 sponsor
11.30AM -12.00PM 30 Mins Future Trends in Medical Device Risk Management.

To Know More »
12.00PM -12.40PM 40 Mins Keynote - Human Factors & Medical Device

To Know More »
12.40PM - 2.00PM 80 Mins Networking Lunch
Track A is most suitable for Top Level executives from various depts. However attendees of all levels can attend it.   Track B is more suitable for Mid-Level Managers from Compliance, Regulatory, Quality, Project Mgmt & R&D depts. However attendees of all levels can attend it.
Track A - Sessions   Track B - Sessions
2.00PM - 3.00PM 60 Mins   2.00PM - 3.00PM 60 Mins
CMO -Are You choosing them Right?

To Know More »
  UDI Granular Interpretation & Road Ahead

To Know More »
3.00PM - 4.00PM 60 Mins   3.00PM - 4.00PM 60 Mins
Sunshine Act: How ready are we?

To Know More »
  Supply Chain Optimization - Enhancing Controls & Controlling Risk

To Know More »
4.00PM - 4.20PM 20 Mins Networking Coffee Break
4.20PM - 5.00PM 40 Mins Prize, Sponsor Prize & Certificate Distribution, Summary & Closure